Yhtiöstä

Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja käytämme vahingon arvioinnissa Wincabas ohjelmaa. Se on korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden käyttämä ohjelma, jolla varmistetaan oikea kustannusarvio ja nopea korjausluvan saanti sekä korjaustyön aloitus.

 

Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät automerkit ja -mallit uusimmilla työvälineillä ja -menetelmillä 20 vuoden kokemuksella.

 

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.  Yhteinen tavoitteemme on tehdä asiakkaillemme auton korjaaminen vahingon sattuessa mahdollisimman vaivattomaksi. Me hoidamme vahinkotarkastuksen  ja tarjoamme asiakkaillemme myös vahinkoneuvontaa.

 

Palvelumme takaa tyytyväisen asiakkaan.

 

Teemme takuutyötä ja jos autossasi on valmistajan takuu, säilyy se muuttumattomana korjauksen jälkeen.

 

Olemme sopineet vakuutusyhtiöiden kanssa toimintatavat joilla varmistetaan, että korjaustyö voidaan aloittaa ilman turhia viivytyksiä. Suoritamme vakuutusyhtiöiden puolesta vahinkotarkastuksen nopeasti ja itsenäisesti. Digitaalikuvat ja vaurion korjauskustannuslaskelma lähetetään aina vakuutusyhtiöön.

 

Neuvomme asiakkaitamme vahinkoilmoitusten tekemisessä ja annamme myös muuta vahinkoneuvontaa.

 

Käytämme aina tarkalleen autoosi sopivia alkuperäis- tai vastaavan laatuisia osia, huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia huolto-ohjelmia. Korjaamme kaikkia yleisimpiä henkilö-, paketti- sekä kevyitä kuorma-autoja.