Palvelut

Auton merkistä riippumatta, tarjoamme laajalti erilaisia palveluita:

insurance

Kolarivaurioiden vahinkokäsittely

Jos on sattunut kolari, on kaikkein nopein ja helpoin tapa saada autosi kuntoon, soittaa numeroon +358 44 30 888 14 ja ammattilaisemme hoitavat asiaa eteenpäin.

Katso lisää!
paint

Maalaus

Hankkimme 2010. vuoden lopussa TERMOMECCANICA GL maalausuunin ja käytämme PPG-autovärejä, jotka takaavat parhaan tuloksen!

Katso lisää!
calc

Korjausta edeltävät arvio WINCabas perusteella

Käytämme jokapäiväisesti työssämme WINCabas-ohjelmaa, joka on kaikkien vakuutusyhtiödenhyväksymä. Tämä mahdollistaa yksityiskohtaisen kustannusarvion antamisen vaurioituneen ajoneuvon korjaamisesta.

Katso lisää!
chassis

Alustan tarkastus ja korjaustyöt

Meidän asentajamme löytävät pienimmänkin viat, jotka voi häiritä automatkaa, olipa sitten kyseessä kuluneet jarrupalat tai väsyneet puslat tai iskunvaimentimet.

Katso lisää!
repairs

Huolto- ja korjaustyöt

Ajoneuvosi merkistä tai iästä riippumatta, suoritamme kunnossapitoa kaikille autoille.

Katso lisää!
kliima-taitmine-1-suur

Ilmastoinnin huolto

Autoks Finland huoltaa ja täyttää autosi ilmastointilaitteet nopeasti ja edullisesti!

Katso lisää!
oil

Öljynvaihto

Jotta voisit varmistua ajoneuvosi pitkästä käyttöiästä, moottoriöljy on vaihdettava säännöllisesti. Työssään Autoks Finland Oy käyttää korkealaatuisia öljyjä, jotka takaavat parhaan tuloksen myös äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Katso lisää!
windshield

Lasien vaihto

Jos ajoneuvossasi on jokin lasi rikkoutunut, niin ilmoita siitä meille. Riippumatta siitä, onko kyseessä vakuutustapahtuma vai ei, vaihdamme autosi lasit nopeasti ja ammattitaidolla.

Katso lisää!
tire

Rengastyöt, renkaiden myynti ja asennus, rengashotelli

Oletko usein tilanteessa, jossa kauden päätteeksi löydy paikka missä vaihtaisit renkaat , eikä ole paikkaa mihin voisi varastoida vanteita tai renkaita? Tätä varten tarjoaa Autoks Finland Oy edullista ja mukavaa mahdollisuutta tallettaa omia renkaita meidän rengashotellissamme.

Katso lisää!
bosch

Autodiagnostiikka

Käyttämällä Bosch-diagnostiikka instrumentointia, voimme diagnosoida useimpien ajoneuvojen ilmenneet elektroniikka virheet tai vikailmoitukset ja poistaa ne samalla.

Katso lisää!
wash

Autojen ja moottoripyörien ulkopesu, sisätilan pesu, vahaus, kiillotus

Suosittelemme ajoneuvollesi ajoittain perusteellista pesua ja vahausta. Käyttämällä ammattilaistemme apua, voit olla varma, että pieninkin lika, katoaa ajoneuvostasi jäljettömiin.

Katso lisää!
trailer

Hinauspalvelu

Jos sattuu vahinko tai autosiei ole ajokunnossa, kannattaa tilata meiltä hinaus, soittamalla numeroon +358 44 30 888 14 ja noudamme autosi korjaamoomme korjattavaksi!

Katso lisää!
body

Rungon- ja korinoikaisutyöt

Jos ajoneuvo on onnettomuuden seurauksena pahasti vaurioitunut, on runko tai kori oikaistava suoraksi. Tätä varten käytämme AUTOROBOT rungon oikaisupenkkiä.

Katso lisää!
spares

Varaosien ja lisävarusteiden myynti

Varaosien ja lisävarusteiden myynti.

Katso lisää!
gear

Vaihteistojen huolto ja korjaus

Tarjoamme apua vaihteistojen korjauksissa ja huolloissa.

Katso lisää!
metal

Metalli ja hitsaustyöt

Tarvitsetko metalliportaikkoa, aitaa tai kaiteita? Vai uutta työpöytää? Meidän koulutetut ”metallimiehemme” tekevät Sinulle juuri sellaiset komponentit, kuten tarvitset.

Katso lisää!
images_color-picker_vehicle_i20_coral_white

Sijaisauto

Uusi Hyundai I20!

Katso lisää!